Gezellige Koningsdag!

Onze showroom en werkplaats zijn op Koningsdag 27 april gesloten. Vanzelfsprekend kunt u wel winkelen op onze webshop!

Bij aankoop van > € 899,00 incl. BTW aan EGO machines ontvangt u per bestelling gratis één 5.0Ah accu (BA2800T), zolang de voorraad strekt. (EGO zitmaaiers, machines uit de Pro-X serie, accessoires en onderdelen vallen niet in deze actie). Er wordt slechts één accu per klant beschikbaar gesteld.

Comfort mobiele sproeier AquaContour

Artikelnr: 8133-20.000.00
EAN-code: 4078500813303

..

Niet meer leverbaar


Gardena Comfort Mobiele multi-instelbare sproeier AquaContour automatic.

De innovatieve GARDENA Comfort Mobiele multi-instelbare sproeier AquaContour automatic is een handige sproeier voor het afzonderlijk besproeien van vrijwel elke tuincontour tot 350 m².

Met het variabele programmeerbare bereik komt dit systeem zonder problemen in elke hoek van de tuin. Deze multi-instelbare sproeier is zeer eenvoudig te programmeren; er kunnen twee aparte tuincontouren, bijvoorbeeld voor en achter het huis, heel eenvoudig worden geprogrammeerd en op elk moment worden opgeroepen.

Afhankelijk van het programma kunnen er maximaal 50 belangrijke contourpunten afzonderlijk worden opgeslagen. De multi-instelbare sproeier heeft vuilafstotende folietoetsen met duidelijke ondersteuning voor de gebruiker. Het programmeren van de sproeier is eenvoudig. De zachte kunststof spuitmonden op de sproeier garanderen een gelijkmatige verdeling van het water. De besproeiingssector kan met stelringen van 25° tot 360° worden ingesteld.

Voor het bereik van de multi-instelbare sproeier kunnen ook verschillende waarden worden opgeslagen, tussen 2,5 en 9 m met een bedrijfsdruk van 2 bar en 10,5 m bij een bedrijfsdruk van 4 bar.

De twee grondplaten zijn praktisch, omdat de sproeier hiermee precies in het geprogrammeerde besproeiingsgebied kan worden geplaatst. De multi-instelbare sproeier is ook voorzien van twee spikes. Hiermee kan de sproeier stevig in gras worden geplaatst. De GARDENA Mobiele multi-instelbare sproeier AquaContour automatic besproeit elke hoek van uw tuin.

De werkdruk (bar) bepaalt het te besproeien oppervlak. De vermogensgegevens bij de multi-instelbare sproeier
AquaContour hebben betrekking op een werkdruk van 4 bar, bij alle andere verzonken sproeiers op een werkdruk
van 2 bar vóór de sproeier.

Merkinformatie:
Denkt u erover om de Comfort mobiele sproeier AquaContour aan te schaffen? Dan bent u bij Kees van der Spek aan het goede adres. Dit tuingereedschap van Gardena is een goede optie binnen onze Sproeiers en laat u niet in de steek. Bent u benieuwd naar wat wij nog meer hebben? Kijk dan eens bij al onze Gardena Sproeiers.

Sproeioppervlak Max. 350m²
Rijkwijdte traploos inselbaar 5 meter tot 9 meter (2 bar) / 4 meter tot 10,5 meter (4 bar)
Besproeiingssector 25° tot 360° via stelringen instelbaar