Ontvang gratis een EGO 4.0Ah accu (BA2242T) bij besteding van € 899,00 incl. BTW aan EGO Power+ producten in één aankoop (zolang de voorraad strekt)!

2-Takt brandstof

2-Takt brandstof

Wist u dat na 1 uur grasmaaien met normale benzine de uitstoot van de giftige stof benzeen gelijk is aan ongeveer 100 uur grasmaaien met Aspen alkylaatbenzine? Aspen alkylaatbenzine is 99% schoner dan gewone benzine. Het bevat vrijwel geen schadelijke stoffen zoals zwavel, benzeen of aromaten. Dit is niet alleen beter voor u en uw omgeving, maar ook voor uw tuinmachine. Het houdt de motor schoner en zorgt dat deze altijd start. U kunt Aspen alkylaatbenzine gerust in de tank laten zitten wanneer u uw tuinmachine voor de winter opbergt. Alkylaatbenzine behoudt haar kwaliteit waardoor u in het voorjaar weer probleemloos aan de slag kunt!

Lees meer
Filter 5 resultaten

Merken


Categorieën


5 resultaten


Alleen afhalen
Aspen 2-takt brandstof  (1 liter)
Aspen 2-takt brandstof (1 liter)

052

Dit product kan afgehaald worden

€ 5,54

Alleen afhalen
Aspen 2-takt brandstof oranje (5 liter)
Aspen 2-takt brandstof oranje (5 liter)

057

Dit product kan afgehaald worden

€ 23,73

Alleen afhalen
Aspen 2-takt brandstof (25 liter)
Aspen 2-takt brandstof (25 liter)

060

Dit product kan afgehaald worden

€ 116,81

Alleen afhalen
Aspen 2-takt brandstof (60 liter drum)
Aspen 2-takt brandstof (60 liter drum)

062

Dit product kan afgehaald worden

€ 282,09

Alleen afhalen
Aspen 2-takt brandstof (200 liter)
Aspen 2-takt brandstof (200 liter)

200

Informeer naar de levertijd

€ 923,00

Waarom Aspen 2 FRT?
Aspen 2 FRT is de meest hoogwaardige kwaliteit benzine die op dit moment technisch haalbaar is. Omdat tweetaktmotoren relatief veel schadelijke uitlaatgassen uitstoten en u deze direct inademt, bevelen wij Aspen 2 FRT aan. Aspen benzine is alkylaatbenzine. Het bevat vrijwel geen schadelijke stoffen, zoals benzeen, tolueen en zwavel. Hierdoor zijn zowel de brandstofdampen als de uitlaatgassen beduidend minder schadelijk. Dit heeft voordelen voor u, voor het milieu en voor uw machine.

Uw machine loopt beter en start altijd. Loopt beter omdat er veel minder koolvorming ontstaat. Start altijd omdat Aspen 2 FRT jarenlang houdbaar is en daarbij haar kwaliteit behoudt, ook na een lange periode van stilstand. Op de lange termijn bespaart u dus op onderhoudskosten. Aspen 2 FRT is aangenaam in het gebruik. De handige 5L jerrycan met bijhorende vulaccessoires maakt het tanken eenvoudig. Met de Fillpartner Autofiller tankt u zonder knoeien en met automatische vulstop.

Voor welke machines en voertuigen?

Aspen 2 FRT is te gebruiken voor alle tweetaktmotoren die een mengverhouding van 1:50 voorschrijven. Omdat de 2-taktolie van Aspen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet, kan Aspen 2 FRT vaak ook gebruikt worden voor tweetaktmotoren die een andere mengverhouding voorschrijven. Aspen 2 FRT is geschikt voor kettingzagen, bosmaaiers, heggenscharen, bladblazers, doorslijpers en grondboren en andere tweetaktmachines. Neem bij twijfel over het gebruik van Aspen 2 FRT altijd even contact met ons op.

De voordelen op een rij

Kant en klare mengsmering voor alle tweetakt machines Uw machine start altijd Aspen blijft jarenlang houdbaar Minder onderhoud & een langere levensduur van uw machine Uw gezondheid en het milieu worden optimaal beschermd

Wenst u meer informatie of advies? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag.