Ontvang gratis een EGO 4.0Ah accu (BA2242T) bij besteding van € 899,00 incl. BTW aan EGO Power+ producten in één aankoop (zolang de voorraad strekt)!

OVER ONS

Wij zijn Sjoerd, Ingrid, Gilbert, Peter, Willem, Sijlvia en Marco. Samen zijn wij Kees van der Spek Tuinmachines.
Wij geloven dat service, vakkennis, eerlijkheid en snelle levering precies is wat u zoekt.


WAAR WIJ VOOR STAAN:
 •  Service
  Wij menen dat u goede service belangrijk vindt. En daarom doen wij er alles aan om hier voor te zorgen.
 •  Vakmanschap
  Onze mensen volgen jaarlijks cursussen over nieuwe producten en technische update cursussen om hun kennis up to date te houden.
 •  Eerlijkheid
  Het is een cliché, maar eerlijk duurt het langst. Als u niet tevreden bent, worden wij dat uiteindelijk ook niet.
 •  Betrouwbaarheid
  Wat we beloven komen we na. En we geloven in duidelijke communicatie.
 •  Snelle levering
  Wij hebben dagelijks contact met onze dagelijkse partners. Hebben wij het niet op voorraad, dan is het zo besteld en geleverd.

ONS TEAM:

Willem van Meijeren
Chef magazijn

Ik ben Willem, en ben de langst in dienst zijnde medewerker. Sinds 1988 ben ik al werkzaam in het magazijn. In de loop der jaren is er veel veranderd, en dat houdt mijn werk boeiend.

Ik ben getrouwd en heb 2 schoolgaande kinderen. Ik sport graag en mijn grootste hobby is de vrijwillige brandweer.

Mocht u er op de website niet uitkomen, dan kunt u mij altijd bellen of e-mailen. Ik help u graag.

Ingrid van der Spek
Administratief medewerkster

Mijn naam is Ingrid, en sinds 1997 in dienst bij Kees van der Spek Tuinmachines. Eerst bij mijn zwager, en nu samen met mijn man Sjoerd.

Ik ben moeder van 2 fantastische kinderen, heb een schat van een hond en werken is een grote hobby van me. Verder lees ik graag, ga ik graag op stap met vriendinnen en ben ik regelmatig op het water te vinden.

Mijn werk is veelzijdig: van administratie tot marketing, van personeelszaken tot web beheer, vervelen doe ik me nooit.

Peter Markus
Monteur

Mijn naam is Peter, en ik werk sinds 2005 als monteur bij Kees van der Spek Tuinmachines. In de loop der jaren zijn er heel wat machines door mijn handen gegaan, van diverse merken. Ook op het gebied van Robotmaaiers heb ik inmiddels flink wat kennis en ervaring opgedaan.

Ik woon in Gouda en hou van het restaureren van oldtimer brommers.

Mocht u problemen hebben met uw machine, dan is de kans groot dat ik u kan helpen. Breng hem bij ons langs en ik ga ermee aan de slag.

Gilbert Dupon
Chef werkplaats

Ik ben Gilbert, en sinds 2015 meewerkend werkplaats chef. Vader van een zoon, liefhebber van paarden en gezelligheid.

Naast de verkoop in onze showroom en het coördineren van de werkplaats werk ik graag zelf een handje mee. En samen met Peter verzetten we een hoop werk.

Technische problemen? Neem contact met me op. Problemen zijn er om opgelost te worden.

Sijlvia Reijm
Magazijnmedewerkster

Ik ben Sijlvia en sinds 2002 de naaste collega van Willem in het magazijn. Technische kennis is mij dus niet vreemd. Daarnaast draag ik mijn steentje bij aan de webshop.

Ik ben getrouwd, heb 2 heerlijke zonen en die zijn mijn grootste hobby. Verder kampeer ik graag met ons gezin.

Heeft u vragen? Stel ze gerust. Wellicht kan ik u helpen.

 

Ik ben Marco, en de benjamin van dit gezellige team. Sinds 2021 ben ik werkzaam als magazijn medewerker en verricht ik diverse taken.

Mijn grootste hobby en passie zijn pretparken, hiervoor reis ik de hele wereld over en ben ik maandelijks te vinden. Verder ben ik vaak bezig met foto- en videografie en houd ik van creatief bezig zijn.

Als spin in het web doe ik van alles, van logistieke werkzaamheden, de showroom bijhouden tot aan de Social Media binnen het bedrijf!

 

Sjoerd van der Spek
Directeur

Ik ben Sjoerd, en sinds 2001 eigenaar van dit mooie bedrijf. Getrouwd met Ingrid, vader van 2 geweldige kinderen en liefhebber van watersport en auto's.

Mijn roots liggen in de autobranche, en de daar opgedane technische kennis komt me in de tuin- en park branche goed van pas.

Samen met ons team help ik u graag aan de juiste machine voor in uw tuin, op uw werk of in uw bedrijf.WAAR KOMEN WIJ VANDAAN:

Op 1 september 1978 is Kees van der Spek vanuit zijn achtertuin gestart met het repareren van tuinmachines, en al snel was Kees van der Spek Tuinmachines geboren. Door zijn zakelijke kennis en succes bleek deze achtertuin binnen de kortste keren te klein. Er werd er een team van betrouwbare en vakkundige mensen gevormd en via verschillende panden in Stolwijk werd uiteindelijk een mooie stek aan de Nijverheidsweg gebouwd waar ons huidige bedrijfspand staat. Inmiddels wordt ons bedrijf sinds juli 2001 geleid door Sjoerd van der Spek. Vanuit de autobranche kreeg Sjoerd de mogelijkheid het bedrijf van zijn broer Kees over te nemen. Technische kennis was paraat, de kennis van tuinmachines was snel eigen gemaakt.

Wilt u een offerte of brochure aanvragen, afspraak maken of meer informatie over onze producten of diensten?
Neem contact met ons op