Ontvang gratis een EGO 4.0Ah accu (BA2242T) bij besteding van € 899,00 incl. BTW aan EGO Power+ producten in één aankoop (zolang de voorraad strekt)!

Flymo

Lees meer

Het succes van Flymo is voortgekomen uit hun vastberadenheid om de vernieuwers te zijn binnen de tuinverzorgingsbranche. Als onderdeel van de grootste fabrikant van tuinmachines streeft Flymo ernaar om tuinieren voor iedereen gemakkelijk te maken. De Britse uitvinding van de hovercraft was inspiratie voor de Zweedse grasmaaierfrabrikant Karl Dahlman om een vliegende grasmaaier uit te vinden. Een grasmaaier die drijft op een luchtkussen, een briljant idee dat onstond in 1964 en vandaag de dag nog steeds briljant is! Het bedrijf groeide sterk vanaf de jaren zeventig en bouwde grasmaaiers in de fabriek in het Verenigd Koninkrijk, waar de machines nog steeds geproduceerd worden.

Het eerste verkoopseizoen voor Flymo in 1965 was direct een succes. Het zweefmaaier-concept was voor klanten aanvankelijk moeilijk voor te stellen - het was zo revolutionair in die tijd! De klanten kochten de maaier vaak pas nadat deze het gras bij hen gemaaid had. Zodra klanten de Flymo in actie hadden gezien wilden hun ouderwetse benzinemaaiers graag verruilen voor een lichte en flexibele zweefmaaier. De media waren even snel om dit revolutionaire en spannende nieuwe merk te ondersteunen.

Vandaag de dag biedt Flymo het meest uitgebreide assortiment grasmaaiers en accessoires ter wereld aan. Maar ook bladblazers, trimmers en heggenscharen vindt u in het Flymo assortiment.

Kwaliteit speelt daarin een belangrijke rol in Flymo's succes. Kwaliteit van materialen en constructie, het gebruik van de nieuwste technieken en een strenge kwaliteitscontrole verzekeren de consument van jarenlang probleemloos gebruik.

Zoekt u een los Flymo onderdeel? Dan kunt u ook bij ons terecht.

Wij zijn al sinds jaar en dag dealer van Flymo, en zijn volledig thuis in de technische specificaties. Mocht het u gaan om aanschaf, onderhoud en/of herstel of garantie, bij ons bent u op het juiste adres.

Meer weten? Neem even contact met ons op.