Ontvang gratis een EGO 4.0Ah accu (BA2242T) bij besteding van € 899,00 incl. BTW aan EGO Power+ producten in één aankoop (zolang de voorraad strekt)!

Eliet

Lees meer

Eliet Hakselaars, Verticuteermachines, Kantensnijders etc. zijn één voor één producten van topkwaliteit!

Bij de ontwikkeling van de ELIET machines worden er altijd dezelfde criteria in gedachten gehouden
EENVOUD SIERT

Bij de ontwikkeling van nieuwe machines wordt er altijd gepoogd om de machines te ontwerpen in een zo groot mogelijke eenvoud met een maximum aan comfort en technologie.

ELKE ELIET MACHINE IS ZIJN GELD IN PRESTATIES MEER DAN WAARD

Investeren in Eliet machines, is investeren in verhoogd rendement en verhoogde multifunctionaliteit. Door hun degelijkheid en uitstekende prestaties kunt u kostenbesparend werken en verdient de machine zich in geen tijd terug.

EEN ELIET MACHINE IS NOOIT ECHT AF

Eliet streeft altijd naar perfectie bij de ontwikkeling van een machine. Dit lukt uiteraard niet altijd bij het eerste prototype of de eerste productieversie. Voor onze ingenieurs blijft iedere machine dan ook in ontwikkeling en is er openheid voor verbetering. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan de opmerkingen van onze klanten. De flexibiliteit binnen de onderneming laat dan ook toe om de nodige aanpassingen snel door te voeren.

LUISTERT NAAR DE KLANT

Het Eliet Creative Lab(TM) werkt voortdurend aan nieuwe concepten en de verbetering van bestaande machines. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan de feedback die zij krijgen van bestaande klanten en eindgebruikers van de ELIET machines. In de mate van het mogelijk kunnen voorgestelde aanpassingen relatief snel doorgevoerd worden dankzij de flexibiliteit van het bedrijf en zijn werknemers.

GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID / BEDIENERSCOMFORT

Naast de voorwaarde dat een ELIET machine degelijk moet zijn en bedrijfszekerheid gegarandeerd moet zijn, denkt ELIET ook altijd aan de gebruiker achter de machine. Bij het ontwerp wordt daarom steevast aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid en het comfort van de bediener.

BEDRIJFSZEKERHEID

Een machine wordt altijd in professionele werkomstandigheden getest vooraleer deze in productie gaat. Door deze simulaties te doen, leert men de fouten en zwakheden van de machine beter kennen en kan men ervan uitgaan dat er een bedrijfszekere machine wordt afgeleverd aan de eindgebruiker.

Zoekt u een los onderdeel of accessoire van Eliet? Dan ook kunt u bij ons terecht. Vragen? Neem even contact met ons op.