Ontvang gratis een EGO 4.0Ah accu (BA2242T) bij besteding van € 899,00 incl. BTW aan EGO Power+ producten in één aankoop (zolang de voorraad strekt)!

Gardena

KENMERKEN GARDENA PRODUCTEN:
1968 - Met één klik snel accessoires wisselen: Oranje - dat is de kleur van het Original GARDENA System waarmee besproeiingsproducten, zoals kraan- en slangkoppelingen en besproeiingsaccessoires, kunnen worden gecombineerd.

1973 - Werken zonder dat vervelende snoer: GARDENA heeft met de introductie van zijn draadloze producten, al in 1973, een straatlengte voorsprong op de concurrentie.

1975 - Eenvoudig, krachtig en nauwkeurig snoeien: Er werd een compleet assortiment aan innovatieve snoei- en takkenscharen geïntroduceerd dat voortdurend wordt uitgebreid.

1977 - Eén steel voor eindeloos veel toepassingen: Het stabiele systeem van tuingereedschappen met diverse verwisselbare accessoires en een schroefmechanisme dat gedurende de totale levensduur zorgt voor een muurvaste verbinding, biedt altijd de juiste combinatie en de beste ergonomie. En ook hiervoor geldt een garantie van 25 jaar.

1978 - Intelligent watergebruik in systemen: GARDENA heeft altijd een zwak gehad voor water. In 1978 raakte het in een stroomversnelling. Of het nu gaat om besproeiing, afvoer of toevoer van huishoudelijk water, zowel schoon als vuil water – vanaf het begin heeft GARDENA voor elk gebruik de juiste pomp.

1985 tot 1990 - Handige en waterbesparende besproeiing: GARDENA start met automatische tuinbesproeiing. Sinds de introductie van de besproeiingscomputer in 1985 bieden het Sprinklersysteem en het Micro-Drip-System alles wat u nodig hebt om uw gazon of bloembedden intelligent en volledig automatisch te besproeien.

1990 - Eén accu voor diverse gereedschappen: GARDENA introduceert een systeem van vervangbare accu's waarop een breed assortiment gereedschappen kan worden aangesloten.

2007 - De eerste verzonken sproeier met geheugen: De verzonken sproeier AquaContour stelt nieuwe normen voor waterbesparende besproeiing van gazons.

2012 - Uw hoeft uw gazon niet langer zelf te maaien: Een mooi gazon vraagt om onderhoud. Het moet vooral regelmatig worden gemaaid. Dat betekent werk en vergt tijd. Maar is dat nu echt nodig? GARDENA zegt: Nee, bedankt. Met de robotmaaier R40Li hoeven tuinbezitters hun gazon niet langer zelf te maaien, omdat deze innovatieve robotmaaier dat helemaal zelfstandig doet.

2016 - We maken de tuin intelligent: Introductie van de toekomst van tuinieren: Met GARDENA smart systeem weet u exact hoe de planten in uw tuin erbij staan – altijd en overal. Onderhoud en besproeiing van het gazon worden nu comfortabel via een app geregeld. Op die manier houdt u meer tijd over om in uw tuin te doen wat u leuk vindt.

Vindt u toch niet wat u zoekt? Neem even contact met ons op. Wij kunnen u vast en zeker helpen. Ook kunnen wij u alle ONDERDELEN leveren om uw Gardena product te herstellen / repareren.