Ontvang gratis een EGO 4.0Ah accu (BA2242T) bij besteding van € 899,00 incl. BTW aan EGO Power+ producten in één aankoop (zolang de voorraad strekt)!

Welkom 2023!

De bomen zijn kaal, de ideale tijd voor het nodige snoeiwerk. Of het nu gaat om kettingzagen of ander snoeigereedschap, u vindt het bij ons.

Verder naar bomen en struiken

Welkom bij Kees van der Spek Tuinmachines B.V.

Al ruim 40 jaar een begrip in Zuid-Holland en ver daarbuiten voor tuinmachines, onderdelen, reparaties en advies. Voor A-merken en goede alternatieven bent u bij ons aan het juiste adres.

Tuinieren in het voorjaar!


Na de lange, koude winter snakt iedereen naar een beetje kleur. Met wat leuke bloeiende bolletjes creëert u snel een vrolijk lentetafereeltje in pot. Wie in het najaar wat bolletjes in een bloempot heeft gestopt, ziet nu veelbelovende knoppen tevoorschijn komen. Niet aan gedacht afgelopen herfst? Geen probleem want tegenwoordig zijn er overal bolletjes op pot te koop, zoals vrolijk gele narcisjes en heerlijk geurende hyacinten. Vul ze aan met bloeiende primula’s, viooltjes en dubbele madeliefjes, die deze m...


Na de lange, koude winter snakt iedereen naar een beetje kleur. Met wat leuke bloeiende bolletjes creëert u snel een vrolijk lentetafereeltje in po...

Lees meer
Tuinieren in het voorjaar!