NL / FR

+31(0)182-34 25 90


08:30 - 17:00 openingstijden
Deze webshop maakt gebruik van cookies.

Meer informatie

Welkom bij Kees van der Spek Tuinmachines B.V.

Al 40 jaar een begrip in Zuid-Holland en ver daarbuiten voor tuinmachines, onderdelen, reparaties en advies. Voor A-merken en goede alternatieven bent u bij ons aan het juiste adres.

Onderdelen

Zelf uw machine repareren? Op zoek naar een vervangend onderdeel? Wij hebben een groot gedeelte van alle onderdelen op voorraad, en anders zijn ze snel besteld. Kies hier uw onderdeel, of zoek hier op de onderdeeltekening van uw product.

In het echt of in 3D?

Benieuwd naar onze showroom in Stolwijk? Kom ook eens langs om een kijkje te nemen
op onze complete ingerichte locatie of neem een kijkje in de virtuele 3D-tour bij ons op de website.
Bekijk onze 3D visualisatie

DE TUIN IN NOVEMBER

Tijd voor allerlei klusjes De herfst is in volle gang, maar het wordt al kouder. In november kunt u de tuin vast winterklaar maken. Zorg tijdig voor winterbescherming van uw gevoelige vaste planten (winterdek).  Laat regentonnen, watercontainers e.d. leeglopen om stukvriezen te voorkomen. Sproeisystemen en buitenwaterleiding aftappen. Zorg vast voor strooizand tegen gladheid. Zolang de schep de grond in kan, kunt u bladverliezende bomen en heesters (ver)planten en voorjaarsbloeiende bolge..

Tijd voor allerlei klusjes De herfst is in volle gang, maar het wordt al kouder. In november kunt u de tuin vast winterklaar maken. Zorg tijdig vo..

Lees meer