Ontvang gratis een EGO 4.0Ah accu (BA2242T) bij besteding van € 899,00 incl. BTW aan EGO Power+ producten in één aankoop (zolang de voorraad strekt)!

Daar is de zon!

Eindelijk, daar is hij dan. Tijd om onze tuin in orde te brengen voor een mooie zomer. Of het nu gaat om grasverzorging of tuinberegening, u vindt het bij ons.

Verder naar gras en grond

Welkom bij Kees van der Spek Tuinmachines B.V.

Al ruim 40 jaar een begrip in Zuid-Holland en ver daarbuiten voor tuinmachines, onderdelen, reparaties en advies. Voor A-merken en goede alternatieven bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze tuin in juni!


Door de Noordoosten wind van de afgelopen tijd is de grond al erg droog geworden, en is besproeien geen overbodige luxe. Doe dit bij voorkeur in de avond of in de vroege ochtend, om verbranding van gras en bladeren te voorkomen.

Het gazon kan nu 1 of 2 keer per week gemaaid worden, afhankelijk van de groei. Tijdens drogere periodes is het beter minder vaak te maaien en het gras niet te kort afrijden. Om uitdroging tegen te gaan is het beter tot 's avonds te wachten met maaien.

Maai het gras in d...


Door de Noordoosten wind van de afgelopen tijd is de grond al erg droog geworden, en is besproeien geen overbodige luxe. Doe dit bij voorkeur in de...

Lees meer
Onze tuin in juni!