NL / FR
Deze webshop maakt gebruik van cookies.

Meer informatie

Welkom bij Kees van der Spek Tuinmachines B.V.

Al 40 jaar een begrip in Zuid-Holland en ver daarbuiten voor tuinmachines, onderdelen, reparaties en advies. Voor A-merken en goede alternatieven bent u bij ons aan het juiste adres.

Onderdelen

Zelf uw machine repareren? Op zoek naar een vervangend onderdeel? Wij hebben een groot gedeelte van alle onderdelen op voorraad, en anders zijn ze snel besteld. Zoek hier op tekening het juiste onderdeelnummer.

In het echt of in 3D?

Benieuwd naar onze showroom in Stolwijk? Kom ook eens langs om een kijkje te nemen
op onze complete ingerichte locatie of neem een kijkje in de virtuele 3D-tour bij ons op de website.
Bekijk onze 3D visualisatie

DE TUIN IN JANUARI

Als het kouder wordt, moeten kwetsbare planten tegen de vorst worden beschermd. Met deze tips kun je vorstgevoelige planten de winter doorhelpen. In de winter is de standplaats van vorstgevoelige planten belangrijk. Planten die nauwelijks beschut staan, hebben het moeilijker dan planten die uit de wind staan (bijvoorbeeld in de stad). Ook wordt het in het oosten van ons land veel kouder dan in de kustprovincies. Maar niet alleen de kou kan de planten beschadigen, ook een flinke regenbui kan ze..

Als het kouder wordt, moeten kwetsbare planten tegen de vorst worden beschermd. Met deze tips kun je vorstgevoelige planten de winter doorhelpen. In..

Lees meer