NL / FR

+31(0)182-34 25 90


08:30 - 17:00 openingstijden
Deze webshop maakt gebruik van cookies.

Meer informatie

Welkom bij Kees van der Spek Tuinmachines B.V.

Al 40 jaar een begrip in Zuid-Holland en ver daarbuiten voor tuinmachines, onderdelen, reparaties en advies. Voor A-merken en goede alternatieven bent u bij ons aan het juiste adres.

Onderdelen

Zelf uw machine repareren? Op zoek naar een vervangend onderdeel? Wij hebben een groot gedeelte van alle onderdelen op voorraad, en anders zijn ze snel besteld. Kies hier uw onderdeel, of zoek hier op de onderdeeltekening van uw product.

In het echt of in 3D?

Benieuwd naar onze showroom in Stolwijk? Kom ook eens langs om een kijkje te nemen
op onze complete ingerichte locatie of neem een kijkje in de virtuele 3D-tour bij ons op de website.
Bekijk onze 3D visualisatie

TUINTIP AUGUSTUS: DE TUIN SPROEIEN

Bij deze tropische temperaturen en deze langere periode van droogte is de verleiding groot om de tuin regelmatig te sproeien. Maar als je dit niet op het juiste moment doet, dan doe je meer kwaad dan goed. De grond van je tuin en planten droogt vooral uit door de combinatie van wind en zon. Als planten het moeilijk hebben, zie je dat doorgaans snel genoeg: het blad gaat hangen, blaadjes kleuren geel of vallen uit. Voel bij twijfel met je hand op 10 cm diepte. Soms is alleen de bovenlaag droog e..

Bij deze tropische temperaturen en deze langere periode van droogte is de verleiding groot om de tuin regelmatig te sproeien. Maar als je dit niet op..

Lees meer