Ontvang gratis een EGO 4.0Ah accu (BA2242T) bij besteding van € 899,00 incl. BTW aan EGO Power+ producten in één aankoop (zolang de voorraad strekt)!

Aspen Outboardolie 1 liter

Artikelnr: 083

Niet meer leverbaar
Gratis verzending vanaf 99 euro*
Achteraf betalen mogelijk
Persoonlijk advies

Aspen Outboard olie is een biologisch afbreekbare, volsynthetische tweetaktolie die geschikt is voor de smering van buitenboordmotoren.
De olie is te gebruiken voor zowel voorgemengde benzine als voor motoren met olie-injectie. Aspen Outboard olie is gebaseerd op duurzame grondstoffen.
Het voldoet aan de laatste specificaties van buitenboordmotoren, namelijk TC-W3 'recertified' (opnieuw gecertificeerd), opgesteld door de Amerikaanse 'National Marine Manufacturers Association' (NMMA).


Milieuvriendelijk
Traditionele, niet biologisch afbreekbare tweetaktoliën kunnen het immuunsysteem en het enzymensysteem van vissen aantasten.
Ook kunnen ze genetische schade aanrichten.
Daarentegen is Aspen Outboard olie vriendelijk voor het water. Het voldoet aan de milieueisen zoals die zijn opgesteld door de Zweedse autoriteit van milieu en duurzame technologie.


Merkinformatie:
Denkt u erover om de Aspen Outboardolie 1 liter aan te schaffen? Dan bent u bij Kees van der Spek aan het goede adres. Dit tuingereedschap van Agealube is een goede optie binnen onze Onderdelen en laat u niet in de steek. Bent u benieuwd naar wat wij nog meer hebben? Kijk dan eens bij al onze Agealube Onderdelen.

Aspen Outboardolie 1 liter

Artikelnr: 083

Niet meer leverbaar


Gratis verzending vanaf 99 euro*

Achteraf betalen mogelijk

Persoonlijk advies