Ontvang gratis een EGO 4.0Ah accu (BA2242T) bij besteding van € 899,00 incl. BTW aan EGO Power+ producten in één aankoop (zolang de voorraad strekt)!

Eliet Kantensnijders

Eliet Kantensnijders

Het is zonder twijfel dat een gazon pas ten volle zijn uitstraling krijgt als ook de boorden perfect zijn geknipt. De kwaliteit waarmee deze grasboord is afgewerkt, straalt af op het volledige gazon. Kies daarom voor een kantensnijder die u toelaat de hoogste kwaliteit te leveren.

Lees meer

2 resultaten


Eliet KS300 PRO Kantensnijder GX120
Eliet KS300 PRO Kantensnijder GX120

MA 010 020 203

Verzending binnen 4-5 werkdagen

€ 1.566,95

€ 1.488,60

Eliet KS300 PRO HD Kantensnijder GX160
Eliet KS300 PRO HD Kantensnijder GX160

MA 010 022 205

Verzending binnen 4-5 werkdagen

€ 1.996,50

€ 1.896,68

Kantensnijders worden ook wel grastrimmers genoemd. Echter, een benzine kantensnijder doet meer dan alleen trimmen. Hij werkt het gazon perfect af. Hij komt op plekken die moeilijk te bereiken zijn. Een normale grasmaaier neemt daar niet alle randen mee.

Met een kantensnijder kan gras en onkruid weggemaaid worden. Dankzij grote, lichtlopende wielen kunnen ook kanten op oneffen terrein gesneden worden. Denk bijvoorbeeld aan een stoeprand. Het mes van de kantensnijder draait op hoge snelheid rond, waardoor je lastige plekken op het gazon kunt maaien. Om de veiligheid te garanderen is het onmogelijk om de machine te starten wanneer het mes is ingeschakeld.

Onderhoud

  • Maak uw kantensnijder schoon na gebruik.
  • Zet u uw kantensnijder voor langere tijd weg? Verwijder dan de brandstof uit de machine.
  • Gebruik Aspen brandstof in uw machine. Met deze brandstof blijft de motor van uw machine schoner; dit zorgt voor betere prestaties en een langere levensduur van de machine. Én het is een stuk beter voor uw gezondheid.
  • Controleer het mes regelmatig.
  • Laat uw kantensnijder jaarlijks onderhouden om probleemloos te kunnen blijven maaien.

Zoekt u een los onderdeel of accessoire van Eliet? Dan ook kunt u bij ons terecht. Vragen? Neem even contact met ons op.