Ontvang gratis een EGO 4.0Ah accu (BA2242T) bij besteding van € 899,00 incl. BTW aan EGO Power+ producten in één aankoop (zolang de voorraad strekt)!

NL / FR

Klantenvertellen

1104 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5!

Deze webshop maakt gebruik van cookies.

Meer informatie

Efco

Efco ontwikkelt en fabriceert reeds tientallen jaren Tuin- en Parkmachines van hoge kwaliteit voor een interessante prijs. Deze Italiaanse fabrikant maakt in hun producten gebruik van het door hen ontwikkelde “Burn Right” systeem waarmee de uitstoot van uitlaat gassen en het brandstofverbruik serieus worden beperkt.

Efco is één van de toonaangevende spelers op wereldniveau en biedt innovatieve oplossingen voor tuin, landbouw, bosbouw en industrie.

Efco produceert en distribueert machines, componenten en accessoires met een hoge technologische waarde, ontworpen om de activiteit van onze klanten eenvoudiger en efficiënter te maken. Het productiemodel is flexibel en gericht op de aspecten met hoge toegevoegde waarde van engineering, industrialisatie en assemblage. Productiesystemen zijn gericht op 'lean manufacturing', waarbij de supply chain betrokken is op basis van het uitgebreide fabrieksmodel.

EFco is actief in 13 landen en op 5 continenten en investeert actief in sociale, economische en ecologische duurzaamheid.

Kees van der Spek Tuinmachines is de Efco distributeur in Nederland. Wij kunnen u het volledige Efco assortiment leveren. Van grasmaaiers, trimmers en bosmaaiers tot heggenscharen en kettingzagen. Van bladblazers tot verticuteermachines en van pompen tot hogedrukreinigers. Zelfs tuinfrezen en grondboren behoren tot het assortiment. En ook leveren wij alle onderdelen en accessoires van genoemde machines.

Meer weten? Wilt u Efco dealer worden? Heeft u interesse in een Efco machine of zoekt u onderdelen? Neem contact met ons op.