Ontvang gratis een EGO 4.0Ah accu (BA2242T) bij besteding van € 899,00 incl. BTW aan EGO Power+ producten in één aankoop (zolang de voorraad strekt)!

Efco Grondboren

Efco Grondboren

EFCO grondboor: De ideale machine om al uw boringen mee te verichten. Model TR1551 is de ideale eenmans grondboor met een keuze van boren diameter 8 - 10 - 15 en 20 cm kan u steeds elk werk met succes voltooien. Voor het zwaardere werk is er het tweemans model TR1585 waarmee boringen tot 50cm kunnen gebeuren. Deze machine is uitgerust met een vrijloopmechanisme wanneer de boor blokeert.

Lees meer
Filter 1 resultaten

Categorieën


1 resultaten


Efco TR 1551 Grondboor
Efco TR 1551 Grondboor

TR1551

Dit product is op voorraad

€ 989,01

€ 939,56

Kenmerken
  • Ontworpen voor kleine boringen in elke sector (wijnstokken en –planten, straatverlichting, steunen voor palissades). Het model TR 1551 heeft een tweetakt motor van Emak, een verchroomde cilinder en een uit staal gesmede krukas en drijfstang.
  • De bedieningen van de motor zijn allen bijeengebracht en kunnen met één hand bediend worden, zodat deze apparaten de ideale oplossing vormen voor individuele werkzaamheden.
  • Het professionele model TR 1585 R is ontworpen voor grotere boringen op hardere terreinen en vereist de aanwezigheid van twee bedieners. Het combineert doelmatigheid en veiligheid en is uitgerust met een keerkoppeling.
  • De machine heeft opvouwbare handgrepen voor een gemakkelijk transport en een automatische veiligheidsschakelaar die de motor stopt als de bediener de controle over de bedieningen verliest.
Onderhoud
  1. Maak de machine schoon na gebruik.
  2. Laat de machine regelmatig onderhouden en nakijken op slijtage.
  3. Gebruik Aspen brandstof voor probleemloos werken.
Kees van der Spek Tuinmachines is Efco distributeur in Nederland.

Zoekt u een onderdeel van Efco? Hiervoor kunt u ook bij ons terecht. Wenst u meer informatie of advies? Neem even contact met ons op.