Winkelen in onze showroom is op afspraak weer mogelijk. U bent van harte welkom! Wel graag van te voren telefonisch (0182-342590) een afspraak maken.

NL / FR
Deze webshop maakt gebruik van cookies.

Meer informatie

Husqvarna Robotmaaiers

Husqvarna Automower - wereldleider in robotmaaien: De Husqvarna Automower is uw slimme, betrouwbare partner in de tuin, de marktleider op het gebied van robotmaaien. Hij maait uw gras overdag en 's-nachts, bij regen of zonneschijn, zodat u elke dat kunt genieten van een perfect gemaaid gazon - en meer tijd overhoudt voor al uw andere taken.

Enkele kenmerken:
  • Perfect maaien op steile hellingen: De Husqvarna Automower heeft een goede tractie en een laag gewicht, en is dus ideaal voor hellingen tot 45% (24°).
  • Geen overlast voor de buren: Met een geluidsniveau van slechts 58dB(A) kan de Automower makkelijk in de tuin werken zonder dat dit u of uw buren stoort.
  • Complex: Dankzij de doorgansdetectie en ingebouwde hellingsregeling is de Husqvarna Automower in staat om elke tuin te maaien, ongeacht de complexiteit of het terrein.

Ongeacht de grootte van uw gazon, het nieuwe X-lLne assortiment heeft de juiste keuze voor u. Als uw gazon veel complexiteit heeft, helpt GPS-gestuurde navigatie voor een perfect weelderige, gelijkmatige afwerking. Wilt u uw maaier configureren, besturen of volgen? Automower Connect doet het werk via uw smartphone. Als klap op de vuurpijl betekent het nieuwe X-Line-ontwerp en de LED-koplampen dat uw maaier er net zo goed uitziet als uw gazon.

Kees van der Spek heeft in de loop der jaren al heel wat Husqvarna Automowers geïnstalleerd. Wij kunnen wel stellen dat we expert zijn op dit gebied. Met kennis van zaken komen we zelfs in de moeilijkere tuinen altijd tot een oplossing.

Voor meer informatie, neemt u a.u.b. contact met ons op. Graag komen wij vrijblijvend bij u thuis om u juist te adviseren.