Vanaf woensdag 28 staan de deuren van onze showroom weer open en bent u, ook zonder afspraak, van harte welkom!

NL / FR
Deze webshop maakt gebruik van cookies.

Meer informatie

Efco Trimmers

Efco ontwikkelt en fabriceert reeds tientallen jaren Tuin- en Parkmachines van hoge kwaliteit voor een interessante prijs. Deze Italiaanse fabrikant maakt in hun producten gebruik van het door hun ontwikkelde “Burn Right” systeem waarmee de uitstoot van uitlaat gassen en het brandstofverbruik serieus worden beperkt.

Van essentieel belang bij het afwerken en reinigen van particuliere gebieden, alsook bij het maaien van ondergroei gebruikt u een Efco trimmer. Topprestaties in zijn categorie en een groot gebruiksgemak kenmerken deze serie producten: dit alles met de grootste aandacht voor de bescherming van het milieu, die gegarandeerd wordt door de nieuwe motoren met lage emissie.

Leidraad voor de keuze van een Efco elektrische trimmer
  1. Kleine, vlakke oppervlakken met obstakels
  2. 220 Volt aansluiting aanwezig

Voor kleine oppervlakken zijn de elektrische trimmers van 0,6 kW het meest geschikt (modellen 8061, 8091). Voor oppervlakken van ongeveer 100 m2 de trimmers van 1 kW (model 8100). Voor grotere oppervlakken, waar het niet meer mogelijk is te werken met de elektriciteitskabel, dient men gebruik te maken van een trimmer met benzinemotor.

Kees van der Spek Tuinmachines is Efco distributeur in Nederland.

Zoekt u een onderdeel van Efco? Hiervoor kunt u ook bij ons terecht. Wenst u meer informatie of advies? Neem even contact met ons op.