Ontvang gratis een EGO 4.0Ah accu (BA2242T) bij besteding van € 899,00 incl. BTW aan EGO Power+ producten in één aankoop (zolang de voorraad strekt)!

NL / FR

Klantenvertellen

1123 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5!

Deze webshop maakt gebruik van cookies.

Meer informatie

Efco Heggenscharen

Kracht, betrouwbaarheid en kwaliteit van de snede - en dat alles met een perfect evenwicht. Voor nauwkeurige werkzaamheden en een scherpe en duidelijke snede is het fundamenteel om op machines te kunnen rekenen die vermogen combineren met manoeuvreerbaarheid en gebruiksgemak. De Efco benzine heggenscharen hebben tweetakt Emak motoren met zeer hoge prestaties en messen van hoge kwaliteit die net snoeiwerk garanderen, wat onmisbaar is voor het esthetische resultaat en voor de gezondheid van de planten. Efco let altijd op het comfort van de gebruikers en heeft de heggenscharen dan ook uitgerust met inrichtingen zoals de "Primer" en de "Lift Starter" die ook bij lage temperaturen een gemakkelijke inschakeling garanderen.

Kenmerken EFCO heggenscharen
  • Messen van een hoge kwaliteit met snijkanten op de punt om een zuivere, nauwkeurige snede te garanderen die de vegetatie niet beschadigt. Met een regelsysteem dat aanpassing aan elk type groen mogelijk maakt.
  • Uitgerust met een digitale spoel met begrenzer, voor een gemakkelijkere start.
  • Op het model met twee messen kan de handgreep 180° draaien en kan ook gemakkelijk gewerkt worden met de machine in een schuine stand.
  • Trillingsdempingssysteem met 4 veren dat een totale isolatie van de handen van de gebruiker garandeert.
  • Professionele tandwielkast van aluminium, aandrijving met tandwiel op lagers en krukstangen met rollen: deze staan borg voor een lange levensduur, stille werking en lage trilingen.
  • Professionele zuiger met 2 segmenten: garandeert blijvend hoge prestaties.
  • Eenvoudig onderhoud, dankzij de klikopening (zonder gereedschappen) van het filterdeksel.
  • Bescherming in transparant plastic: voor een beter zicht op het werkgebied, terwijl de hele lengte van het mes beter kan worden benut.

Kees van der Spek Tuinmachines is Efco distributeur in Nederland.

Zoekt u een onderdeel van Efco? Hiervoor kunt u ook bij ons terecht. Wenst u meer informatie of advies? Neem even contact met ons op.