NL / FR
Deze webshop maakt gebruik van cookies.

Meer informatie

Wij zijn geopend!

Door het Corona virus leven we in een onwerkelijke wereld.

Echter, ons bedrijf is tot nader bericht gewoon geopend. Wel volgen wij de richtlijnen van het RIVM.

U kunt uw goederen ook via onze webshop bestellen. Bestellingen worden (contactloos) bij u bezorgd.

Wel zou het kunnen dat we op dit moment de genoemde levertijd niet altijd waar kunnen maken, vanwege mogelijke vertraging in levering door onze leveranciers. Wij doen er alles aan om dit zoveel mogelijk te beperken.

Kunnen wij u helpen? Laat het ons weten.

Agealube

Agealube is er voor iedereen die wel eens smeerolie, vet of een professionele reiniger gebruikt. Agealube heeft vrijwel alle denkbare olieproducten en oliegerelateerde producten in haar assortiment. Professionals en groothandels die in grote hoeveelheden olie afnemen, worden rechtstreeks door ons beleverd. Bij ons vindt u Agealube-producten in kleinverpakking op het schap. En deze zijn er niet alleen voor professionals, maar ook voor particulieren die voor kwaliteit kiezen.

Agealube biedt olie, diesel brandstof, smeermiddelen, reinigers en ook technische oplossingen voor een goed oliebeheer. Alle producten voldoen altijd aan de laatste specificaties zoals die door fabrikanten voorgeschreven worden. Vaak overtreffen we zelfs deze specificaties waardoor onze producten breder inzetbaar zijn!

Wenst u meer informatie? Neemt u a.u.b. contact met ons op.