Ontvang gratis een EGO 4.0Ah accu (BA2242T) bij besteding van € 899,00 incl. BTW aan EGO Power+ producten in één aankoop (zolang de voorraad strekt)!

Aspen bio chain KZO 20 liter

Artikelnr: 087

Verzending binnen 4-5 werkdagenLevertijd: Wordt binnen 4-5 werkdagen aan u verzonden.

€ 127,00

Excl. BTW: € 104,96

Gratis verzending vanaf 99 euro*
Achteraf betalen mogelijk
Persoonlijk advies

Aspen Bio Chain gebruikt u om de zaagketting van uw motorkettingzaag te smeren en te koelen. Het is een hoogwaardige kettinzaagolie die biologisch snel afbreekbaar is. Aspen Bio Chain is te gebruiken voor de smering van de zaagketting, kettingwielen en het zaagblad van alle merken kettingzagen en harvesters.

Kenmerken en voordelen

Samengesteld uit plantaardige oliën.
100% biologisch afbreekbaar binnen 14 dagen.
Zuinig in gebruik door hoge kleefkracht.
Minder slijtage aan ketting en blad, voorkomt corrosie.
Voor alle typen kettingen in zomer en winter (tot -20°C) te gebruiken.
Tenminste 18 maanden houdbaar.

Waarom Aspen Bio Chain gebruiken?

Aspen Bio Chain beschermt uw machine optimaal tegen slijtage en is onder alle omstandigheden te gebruiken. Ook bij zeer lage temperaturen (tot -20°C) en bij hoge kettingsnelheden is Aspen Bio Chain bedrijfszeker. Omdat Aspen Bio Chain biologisch afbreekbaar is veroorzaakt het geen verontreiniging van het grondwater en versproeide olie in contact met de bodemflora wordt volledig afgebroken. Aspen Bio Chain beïnvloedt het ecosysteem niet, het veelvoud aan organismen in het bos wordt behouden. Door de uittrekbare schenktuit kunt u het oliereservoir van uw kettingzaag eenvoudig en zonder knoeien bijvullen. Aspen Bio Chain dient in gesloten verpakking en in een droge ruimte (-20 tot +30 °C) te worden opgeslagen.

Keurmerk

Aspen Bio Chain voldoet aan de verscherpte eisen van de nieuwe generatie biologisch afbreekbare kettingoliën volgens KWF (Grossumstadt [KWF 9,92]). Ook draagt Aspen Bio Chain het Blauwe Engel milieukeur volgens RAL-UZ 48, biologisch snel afbreekbaar.


Merkinformatie:
Denkt u erover om de Aspen bio chain KZO 20 liter aan te schaffen? Dan bent u bij Kees van der Spek aan het goede adres. Dit tuingereedschap van Agealube is een goede optie binnen onze Zaagolie en laat u niet in de steek. Bent u benieuwd naar wat wij nog meer hebben? Kijk dan eens bij al onze Agealube Zaagolie.

Aspen bio chain KZO 20 liter

Artikelnr: 087

Verzending binnen 4-5 werkdagen

Levertijd: Wordt binnen 4-5 werkdagen aan u verzonden.

€ 127,00

Excl. BTW: € 104,96

Gratis verzending vanaf 99 euro*

Achteraf betalen mogelijk

Persoonlijk advies