Ontvang gratis een EGO 4.0Ah accu (BA2242T) bij besteding van € 899,00 incl. BTW aan EGO Power+ producten in één aankoop (zolang de voorraad strekt)!

Husqvarna Elektrische kettingzagen

Categorieën


Husqvarna Elektrische kettingzagen

De elektrische kettingzaag van Husqvarna is uitermate geschikt voor de particuliere gebruiker die relatief dicht bij huis niet al te dikke takken hout wil zagen.

Lees meer
Filter 2 resultaten

Categorieën


2 resultaten


Actie!
Husqvarna 420EL kettingzaag
Husqvarna 420EL kettingzaag

967 20 57-16

Dit product is op voorraad

€ 319,00

€ 296,67

Husqvarna 418EL kettingzaag
Husqvarna 418EL kettingzaag

967 20 56-14

Niet meer leverbaar

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Bekijk hier andere producten van dit merk

Voordelen van de elektrische kettingzaag:

  1. Relatief veilig - omdat deze zagen geen slipkoppeling hebben, staat de ketting direct stil zodra u uw hand van het gas haalt.
  2. Licht in gewicht.
  3. Goedkopere aanschafskosten dan de benzine en accu kettingzaag.
  4. Elektrische kettingzagen vereisen minder onderhoud. Schoonhouden en de ketting regelmatig slijpen is eigenlijk voldoende.
  5. Ze maken minder lawaai dan de benzine kettingzaag.
Het nadeel van de elektrische kettingzaag is dat u altijd afhankelijk bent van een 220V aansluiting in de buurt en daarmee het snoer wat in de weg kan zitten. En de elektrische kettingzaag is niet geschikt voor het zwaardere werk.
VEILIGHEID

Tijdens het werken met een kettingzaag is de veiligheid van groot belang. Een helm, goede zaagkleding, zaaglaarzen en handschoenen zijn onmisbaar om veilig te kunnen werken. Bij het werken met een benzine kettingzaag is gehoorbescherming zeker geen overbodige luxe.

Wenst u meer informatie of advies? Neem a.u.b. contact met ons op. En zoekt u een onderdeel voor een Husqvarna kettingzaag? Ook daarvoor zijn wij het aangewezen adres.