Ontvang gratis een EGO 4.0Ah accu (BA2242T) bij besteding van € 899,00 incl. BTW aan EGO Power+ producten in één aankoop (zolang de voorraad strekt)!

Gently

Bent u altijd al op zoek naar goede en betrouwbare reinigingsproducten voor uw caravan, camper of tent? Dan is Gently dé oplossing voor u.

Lees meer

Gently is sinds 1988 de beste poetsformule voor caravans en campers! Gently reinigt & onderhoudt uw caravan of camper, aan zowel de binnen- als de buitenkant. De producten van Gently verwijderen vuil en hebben een verzorgende werking.

Gently is een merk van het bedrijf C-inco, specialist in reinigingsmiddelen voor industrie. 30 jaar geleden bedacht C-inco de unieke productformules van Gently om caravan en camper te onderhouden. Doordat C-inco met haar neus zo dicht op de laatste ontwikkelingen van reinigingsmiddelen zitten, blijven de formules van Gently uniek en zijn deze niet meer weg te denken uit het assortiment van de caravanspecialist.

VOOR WIE IS GENTLY BEDOELD?

Voor iedereen die zich bezighoudt met kamperen en andere buitenactiviteiten. Om het materiaal voor deze activiteiten goed te onderhouden is tijdige reiniging en het aanbrengen van bescherming tegen vuil en weersinvloeden noodzakelijk.

GENTLY CARAVAN & CAMPER CLEANING

Gently Caravan & Camper cleaning reinigt en onderhoudt uw caravan of camper zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde. Alle Gently producten verwijderen vuil eenvoudig, hebben een verzorgende werking en laten het materiaal weer glanzen.

GENTLY OUTDOOR CARE PRODUCTEN

U koopt het beste materiaal. En dat wilt u goed beschermen en onderhouden, zodat uw materiaal langer meegaat en u er tijdens het buitenavontuur geen omkijken naar heeft. De Gently Outdoor Care Producten zorgen voor reiniging en onderhoud van uw kampeerspullen en materiaal voor buitenactiviteiten.

Wenst u meer informatie of persoonlijk advies? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag.