Ontvang gratis een EGO 4.0Ah accu (BA2242T) bij besteding van € 899,00 incl. BTW aan EGO Power+ producten in één aankoop (zolang de voorraad strekt)!

Efco Zitmaaiers

Efco Zitmaaiers

Zitmaaiers zijn een fundamenteel hulpmiddel voor de verzorging van tuinen met grote afmetingen, parken en openbare groenzones. In die gevallen kan een wendbaar en krachtig toestel het verschil uitmaken. De Efco-zitmaaiers zijn stevig en buitengewoon wendbaar, uitgerust met stuursystemen waarmee ook zeer krappe bochten kunnen worden genomen. Dankzij hun manoeuvreerbaarheid in de buurt van planten en heesters bieden ze een hogere precisie en snelheid bij de afwerkingen.

Lees meer
Filter 2 resultaten

Categorieën


2 resultaten


Actie!
Efco Zephyr 72/13H Zitmaaier
Efco Zephyr 72/13H Zitmaaier

ZEPHYR72H

Verzending binnen 4-5 werkdagen

€ 3.999,00

Efco EF 92/13H Zitmaaier
Efco EF 92/13H Zitmaaier

EF92/13H

Niet meer leverbaar

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Bekijk hier andere producten van dit merk

De Efco-modellen kunnen de beweging aanpassen aan het soort terrein. Met hydrostatische transmissie waarmee de snelheid en de versnelling via één enkele pedaal kunnen worden gecontroleerd, zonder te hoeven stoppen.

De motor, die doorslaggevend is voor de kwaliteit van de snelheid en de maaicapaciteit van de snijmessen, verschilt qua vermogen in de diverse modellen, zodat deze steeds aangepast zijn aan de omvang en het soort oppervlak dat men wil maaien.

Een benzine gazonmaaier vraagt wel de nodige onderhoud:

  • Maak uw gazonmaaier schoon na gebruik.
  • Check regelmatig het oliepeil van uw motormaaier.
  • Zet u uw benzine maaier voor langere tijd weg? Verwijder dan de brandstof uit de machine.
  • Gebruik Aspen brandstof in uw benzine maaier. Met deze brandstof blijft de motor van uw maaier schoner; dit zorgt voor betere prestaties en een langere levensduur van de machine. Én het is een stuk beter voor uw gezondheid.
  • Controleer het mes regelmatig en laat jaarlijks het mes slijpen voor een optimaal maairesultaat.
  • Laat uw grasmaaier jaarlijks onderhouden om probleemloos te kunnen blijven maaien.

Kees van der Spek Tuinmachines is Efco distributeur in Nederland.

Zoekt u een onderdeel van Efco? Hiervoor kunt u ook bij ons terecht. Wenst u meer informatie of advies? Neem even contact met ons op.