Ontvang gratis een EGO 4.0Ah accu (BA2242T) bij besteding van € 899,00 incl. BTW aan EGO Power+ producten in één aankoop (zolang de voorraad strekt)!

Efco Elektrische grasmaaiers

Efco Elektrische grasmaaiers

De elektrische EFCO gazonmaaiers zijn er in twee verschillende uitvoeringen:

Lees meer
Filter 2 resultaten

Categorieën


2 resultaten


Efco LR 44PE Comfort Plus gazonmaaier EL
Efco LR 44PE Comfort Plus gazonmaaier EL

LR44PE

Levering in overleg

€ 379,00

€ 360,05

Efco LR 48PE Comfort Plus gazonmaaier EL
Efco LR 48PE Comfort Plus gazonmaaier EL

LR48PE

Verzending binnen 4-5 werkdagen

€ 409,00

€ 388,55

Elektrische kunstof grasmaaiers
Deze machines zijn bestemd voor particulier gebruik voor kleine tot middelgrote tuinen (tot ongeveer 550 m2).

Het lage gewicht, de hanteerbaarheid, het pakkende design en het onderhoudsgemak maken van deze modellen de ideale oplossing voor degenen die een gebruiksvriendelijke machine zoeken. De kleine afmetingen zorgen namelijk voor een gemakkelijk transport en opslag (met het opvouwbare stuur is de in beslag genomen ruimte minimaal). De motorrem wordt geactiveerd als de schakelaar wordt losgelaten en de maaihoogte is regelbaar in 3 standen.

Elektrische stalen grasmaaiers

Dankzij de grote gebruiksvriendelijkheid en de uitstekende opvangcapaciteit zijn deze modellen ideale machines voor het onderhoud van middelgrote tuinen.

De wielen van deze robuuste en praktische grasmaaiers zijn op bussen gemonteerd waardoor zij zich ook op oneffen terreinen uitstekend voortbewegen. Er is ook een zelfaandrijvend model verkrijgbaar, dat het gemak van de aandrijving met de eenvoud en de stilte van de elektrische motor verenigt. Ideaal voor licht hellende tuinen of oneffen terreinen. Voorzien van een standaard mulchingmes dat het gras versnippert waardoor het volume in de zak van 60 liter kleiner wordt.

Kees van der Spek Tuinmachines is Efco distributeur in Nederland.

Zoekt u een onderdeel van Efco? Hiervoor kunt u ook bij ons terecht. Wenst u meer informatie of advies? Neem even contact met ons op.