Ontvang gratis een EGO 4.0Ah accu (BA2242T) bij besteding van € 899,00 incl. BTW aan EGO Power+ producten in één aankoop (zolang de voorraad strekt)!

Conteq

Zoekt u professioneel bevestigingsmateriaal waar u op kunt vertrouwen, en wilt u niet met bouwmarkt kwaliteit aan de slag?

Lees meer

CONTEQ is gespecialiseerd in alle soorten bevestigingstechnieken, zoals kleine en grote verankeringen, boor- en diamanttechnieken, zagen en schroeven. Bij elk bevestigingsprobleem zorgt CONTEQ voor de juiste oplossing. CONTEQ ontwikkelt speciaal op maat gemaakte producten voor diverse klanten in bouw en industrie.

Door de jarenlange ervaring in de bevestigingstechnieken en de nodige praktijkervaring is CONTEQ altijd in staat om ervoor te zorgen dat het vast zit!

CONTEQ biedt een ruime keuze in hoogwaardige bevestigingsmaterialen. Alle producten worden regelmatig gecontroleerd op alle geldende eisen. Samen met toeleveranciers is CONTEQ continue bezig met verbeteren en innoveren. CONTEQ is ervan overtuigd dat het vermogen om te veranderen en te vernieuwen een belangrijke voorwaarde voor duurzaam succes en tevreden klanten is. Oftewel: wie innoveert, blijft!

Met meer dan 25 jaar ervaring is CONTEQ inmiddels een grote speler op de markt, met een breed, hoog kwalitatief assortiment. Daarnaast zorgt de goede prijsstelling en de prima service ervoor dat de bevestigings materialen van CONTEQ niet meer weg te denken zijn in de bouw- industrie- en tuinsector.

Naast het standaard pakket, richt CONTEQ zich op het ontwikkelen, testen en produceren van specifieke producten. Voor vele klanten bedachten zij al creatieve oplossingen op het gebied van speciale montagesystemen.

Constante kwaliteit

Doordat CONTEQ samenwerkt met verschillende Europese fabrikanten en toeleveranciers, kan CONTEQ een constante kwaliteit garanderen. Op veel van de producten uit het grote assortiment zit een kwaliteitskeurmerk, in de zin van een “Bauaufsichtliche zulassung”. Dit geeft aan dat het product voldoet aan veiligheids- en kwaliteitsnormen volgens Europese richtlijnen.

Assortiment

Het assortiment bestaat o.a uit: nylon pluggen, slagpluggen, kozijnpluggen, plintbevestiging, SDS boren, HSS boren, zagen, diamantschijven, slijpschijven, spanhulzen, schroeven, bits, afstandschroeven, stelschroeven, vlonderschroeven, potdekselschroeven, construxschroeven, hollewandbevestigingen, bouten, moeren en stalen nagels.

CONTEQ, quality you can build on.

Wenst u meer informatie? Neem dan even contact met ons op.