Ontvang gratis een EGO 4.0Ah accu (BA2242T) bij besteding van € 899,00 incl. BTW aan EGO Power+ producten in één aankoop (zolang de voorraad strekt)!

Albee Fly

Albee Fly

Met de helium cilinders ALbee Fly kan je voor elke gelegenheid ballonnen opblazen. ALbee™ FLY, maak van elk feest een onvergetelijk moment.

Lees meer

4 resultaten


Alleen afhalen
Albee FLY Helium 2,5 liter
Albee FLY Helium 2,5 liter

161033

Informeer naar de levertijd

€ 268,62

Alleen afhalen
Albee FLY Helium 5 liter
Albee FLY Helium 5 liter

153343

Informeer naar de levertijd

€ 304,92

Alleen afhalen
Albee FLY Helium 11 liter
Albee FLY Helium 11 liter

153346

Informeer naar de levertijd

€ 384,78

Alleen afhalen
Albee Rollerflam Formeer 11 liter
Albee Rollerflam Formeer 11 liter

198372

Informeer naar de levertijd

€ 331,54

Waarom helium (He) ALbee Fly gebruiken om je ballonnen op te blazen?
ALbee™ Fly is een compacte heliumcilinder met geïntegreerde ballonnippel. ALbee™ Fly is beschikbaar in 3 formaten waar je uit kan kiezen in functie van je evenement en van het aantal ballonnen dat nodig is.

De cilinder is eenvoudig te vervoeren doorj een ingebouwde handgreep, klein formaat en laag gewicht. Met de start/stop-hendel neem je de cilinder in 1,2,3 in gebruik. Schuif vervolgens de ballon over de geïntegreerde ballonnippel en draai aan de debietregelaar om de ballon te vullen. De manometer geeft continu de inhoud van de cilinder weer.

Bovendien zijn onze ALbee Fly cilinders herbruikbaar en worden ze telkens weer hervuld. Dat is veel milieuvriendelijker dan de wegwerpexemplaren.

Fleur je evenement op met heliumballonnen. Heliumballonnen geven je feest een extra touch en zorgen voor mooie herinneringen op foto’s!

ALbee™ FLY is geschikt voor elke gelegenheid: * Huwelijk * Doopfeest * Babyborrel * Verjaardag,...

Maar ook voor privé-aangelegenheden (tuinfeesten, themafeestjes, ,...) en bedrijfsfeesten.(inhuldiging, opendeurdag, cocktail, ... ).

ALbee™ FLY is beschikbaar in 3 formaten (3, 5 en 11 liter) zodat je kan kiezen in functie van je evenement en het aantal op te blazen ballonnen. Het is een compacte gascilinder met geïntegreerde ballonnippel.

Het aantal ballonnen dat je kan opblazen is afhankelijk van de grootte van je ballonnen.

Een heliumcilinder ALbee Fly is gemakkelijk te vervoeren dankzij de ingebouwde handgreep, het kleine formaat en beperkt gewicht. Het opblazen van de ballon is heel eenvoudig. De cilinder wordt door de start/stop hendel in gebruik genomen. Schuif vervolgens de ballon over de ingebouwde ballonnippel en draai aan de draaiknop om de ballon te vullen met helium. De manometer geeft de inhoud van de cilinder weer.

De eigenschappen van helium:

Helium is een heel licht gas. Het is niet brandbaar en niet giftig. Helium kan je niet ruiken, zien, horen of voelen. Helium is zeven maal lichter dan zuurstof. Daarom blijft helium na inademing achter in de longen en het bloed waardoor de opname van zuurstof ernstig kan worden bemoeilijkt. Ingeademde helium neemt in de longen namelijk de plaats in van zuurstof.

De gevaren van helium:

Ingeademde helium kan leiden tot een beperkte mobiliteit, bewusteloosheid, verstikking en zelfs een plotselinge dood. Bewusteloosheid kan leiden tot ademstilstand en daarmee gebrek aan zuurstoftoevoer naar de hersenenen. Dit kan leiden tot onherstelbare schade aan het centrale zenuwstelsel met levenslange verlamming of zelfs de dood. Zelfs het kortstondig inademen van helium kan tot verstikking leiden, terwijl het slachtoffer dit niet beseft.

Waarschuwen voor helium:

Het bewust inademen, inhaleren of inslikken van gassen wordt altijd afgeraden. Maar doe dit vooral nooit met helium. Als je ziet dat mensen dit doen, waarschuw hen dan voor de gevaren.

Deze tekst is uitgegeven door de Vereniging van Fabrikanten van Industriële Gassen (VFIG).

Meer weten? Neem contact met ons op.