Ontvang gratis een EGO 4.0Ah accu (BA2242T) bij besteding van € 899,00 incl. BTW aan EGO Power+ producten in één aankoop (zolang de voorraad strekt)!

Albee Cool

Albee Cool

Albee Cool: Cilinder stikstof met ingeboud reduceerventiel. Toepassingen: afpersen, spoelen, kunststof lassen......

Lees meer
Filter 3 resultaten

Categorieën


3 resultaten


Alleen afhalen
Albee stikstof - 5 L - 200 bar
Albee stikstof - 5 L - 200 bar

161032

Informeer naar de levertijd

€ 344,85

Alleen afhalen
Albee COOL stikstof 11 liter/200 bar
Albee COOL stikstof 11 liter/200 bar

158103

Informeer naar de levertijd

€ 399,30

Alleen afhalen
Albee Rollerflam Formeer 11 liter
Albee Rollerflam Formeer 11 liter

198372

Informeer naar de levertijd

€ 331,54

Of je nu een nieuw systeem installeert, nieuwe producten aanpast aan een oud systeem of onderhouds- en servicewerkzaamheden verricht, Air Liquide helpt je bij je operationele doeleinden door het gepaste gas aan te bieden voor jouw koeling en klimatisatietoepassingen. Deze cilinders zijn beschikbaar voor aankoop bij de lokale Air Liquide-verdeelpunten. Welke cilinder en gas heb je nodig voor jouw HVAC toepassing?

Gebruik een cilinder stikstof (N2) voor druktesten en/of lekdetectietesten.

Dit is het meest gebruikte gas voor het reinigen en op druk brengen van systemen voor de volgende stap van de koudemiddelvulling. Het kan ook worden gebruikt als deel van het onderhoudsprotocol na het terugwinnen van het koelmiddel.

Beschikbare Air Liquide-cilinders met stikstof

 • Cilinder ALbee Cool stikstof (N2);

De ALL IN ONE oplossing voor purgeren en spoelen van je installaties. Deze cilinder werd speciaal voor de HVAC markt ontwikkeld en bevat een geïntegreerde ontspanner, regelbaar tussen 0 en 50 bar en ¼ SAE uitgang.

ALbee Cool is beschikbaar in 2 formaten, nl. S05 en S11 met respectievelijk 1m³ en 2.2m³ gasinhoud. Beide gascilinders zijn licht en makkelijk hanteerbaar (S05: 10kg, S11: 18kg)

 • Bouteille Junior Rollerflam azote (N2):

De Rollerflam stikstof cilinder is uiterst licht. Dankzij het gebruik van Kevlar* wordt het gewicht drastisch gereduceerd. In vergelijking met de stalen flessen, zorgt het gebruik van Kevlar* voor een capaciteitsverhoging van 50% per gewichtseenheid (*gedeponeerd handelsmerk van dupont de Nemours)

Met slechts 15 kg en een capaciteit van 2,2m³ (11L), is deze Junior Rollerflam cilinder licht en makkelijk hanteerbaar. Een afzonderlijke ontspanner of debietmeter is noodzakelijk om de cilinder in gebruik te nemen.

Gebruik het gasmengsel 95% stikstof (N2) en 5% waterstof (H2) voor lekdetectie.

Dit mengsel wordt vaak gebruikt, is niet-ontvlambaar, niet giftig en veilig voor de omgeving. Wanneer geschikte apparatuur voor lekdetectie wordt gebruikt, kunnen er veel kleinere lekken worden geïdentificeerd dan met stikstof en/of een lekdetectie spray.

Voordelen van het mengsel stikstof (N2) + waterstof (H2) voor lekdetectie: - Omdat waterstof een zeer kleine molecule is, kan het zeer snel door het koelsysteem bewegen en lekken opsporen. - Dit mengsel is tot honderd keer gevoeliger dan een lekdetectiespray en kan zeer kleine lekken opsporen van minder dan 5 gram per jaar. - Het verbetert de toegankelijkheid, waardoor het testen van alle systemen mogelijk wordt, zelfs van geïsoleerde of moeilijk toegankelijke leidingen waar lekdetectie sprays niet eenvoudig kunnen worden ingezet. - Snellere testen zorgen voor minder tijdverlies en meer productiviteit. - Lagere kosten door het voorkomen van nieuwe testen en extra werkzaamheden.

De Air Liquide cilinder met stikstof (N2) + waterstof (H2) is beschikbaar in aankoop:

NIEUW! Cilinder Junior Rollerflam Formeer 95% stikstof (N2) 5% waterstof (H2)

Het mengsel stikstof en waterstof in de cilinder Rollerflam Formeer is geschikt voor alle types leidingwerk....

 • Koude circuits: industriële koeling, klimatisatie in de bouw- en automobielsector.
 • Toevoer/afvoer van water: binnen en buiten, zwembad, besproeiing,...
 • Verwarming: primair en secundair
 • Kabels: telefonie en elektrisch

Deze gascilinder (N2H2) is speciaal ontworpen zodat hij zeer compact ( 11L en 2.1m³), licht en draagbaar(15 kg) is. Om de cilinder in gebruik te nemen is nog een aparte ontspanner of debietmeter nodig.

Gebruik een gascilinder Koolstofdioxdide R744 (CO2) voor koeling

R744 is een milieuvriendelijk koudemiddel met de volgende referenties: ODP nul (Ozone Depletion Potential)

 • Minimale GWP (Global Warming Potential)
 • Uitstekende thermodynamische eigenschappen
 • Laag energieverbruik
 • Het is een uitermate geschikt alternatief om bestaande koudemiddelen te vervangen die niet langer conform zijn door gewijzigde wetgeving. Het kan gebruikt worden voor een reeks besturingssystemen zoals industriële/commerciële koeling, gecontroleerde atmosfeer/gekoelde opslag, transportcontainers en mobiele airco.
 • Zowel nieuwe als retrofit-systemen vereisen speciaal ontworpen apparatuur vanwege de hoge druk en lage kritische temperatuur van R744 in vergelijking met andere koelgassen

De gascilinder R744 (CO2)van Air Liquide is beschikbaar in aankoop:

Voor onderhoud en herstellingen van koeltechnische installaties is de draagbare ALbee R744 ontwikkeld. Het is een draagbare cilinder met een capaciteit van 7kg kooldioxide (CO2).

Via een dubbele kraan kan de R744 in zowel vloeibare als gasvormige fase gebruikt worden. Dit biedt de gebruiker ter plaatse flexibiliteit voor de specifieke toepassing die op dat moment vereist is. Dit alles met hoogwaardige gaskwaliteit en nauwgezette controle van het vochtgehalte.

Gebruik een MINITOP post voor solderen en lassen

Waarom een autogeen lastoestel S05 aankopen? Een autogene laspost S05 aankopen, is kiezen voor draagbaarheid. Deze compacte en lichte post vergemakkelijkt je installatie- en herstellingswerken. Met deze post kan je alle metalen opwarmen en lassen.

De S05 post is aanbevolen voor volgende sectoren en toepassingen:Loodgieters

 • Verwarming
 • HVAC
 • Onderhoudsdiensten
 • Garages
 • Toepassingen: lassen en solderen

Meer weten? Neem contact met ons op.