Ontvang gratis een EGO 4.0Ah accu (BA2242T) bij besteding van € 899,00 incl. BTW aan EGO Power+ producten in één aankoop (zolang de voorraad strekt)!

Oregon maaikop

Artikelnr: 111111

Verzending binnen 2-3 werkdagenLevertijd: Wordt binnen 2-3 werkdagen aan u verzonden.

€ 78,44

€ 74,52

Excl. BTW: € 61,59

Gratis verzending vanaf 99 euro*
Achteraf betalen mogelijk
Persoonlijk advies

Maaikop aluminium
JET-FIT 111111. 4-draads uitvoering. Het model is ontworpen voor zwaardere bosmaaiers en voor de traditionele bosmaaiertoepassingen. Geen adaptiebout nodig. Vervaardigd uit heavy-duty aluminium. Eenvoudig te monteren.

Geschikt voor voorgesneden draad met lengte 26 cm, ongeacht de vorm, met een diameter tussen 2,0 en 4,0 mm. Wordt geleverd met voorgesneden stukken FLEXIBLADE Maaidraad en adapterringen voor de meeste linksom draaiende bosmaaiers.

Speciaal profiel dat de draad over een langere afstand ondersteunt om oververhitting en vroegtijdige draadbreuk te voorkomen. Ook geschikt voor de Techni Blade

Maaidraad en uit te rusten met de speciale stalen bonus voor speciale toepassingen waarbij de kunststof konus te snel zou slijten. Haalt de beste prestaties uit FLEXIBLADE. Wordt geleverd in ZB-verpakking, compleet met voorgesneden stukken FLEXIBLADE maaidraad.


Merkinformatie:
Denkt u erover om de Oregon maaikop aan te schaffen? Dan bent u bij Kees van der Spek aan het goede adres. Dit tuingereedschap van Oregon is een goede optie binnen onze Maaidraad, maaibollen en maaimessen en laat u niet in de steek. Bent u benieuwd naar wat wij nog meer hebben? Kijk dan eens bij al onze Oregon Maaidraad, maaibollen en maaimessen.

Oregon maaikop

Artikelnr: 111111

Verzending binnen 2-3 werkdagen

Levertijd: Wordt binnen 2-3 werkdagen aan u verzonden.

€ 78,44

€ 74,52

Excl. BTW: € 61,59

Gratis verzending vanaf 99 euro*

Achteraf betalen mogelijk

Persoonlijk advies