Ontvang gratis een EGO 4.0Ah accu (BA2242T) bij besteding van € 899,00 incl. BTW aan EGO Power+ producten in één aankoop (zolang de voorraad strekt)!

NL / FR

Klantenvertellen

1123 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5!

Deze webshop maakt gebruik van cookies.

Meer informatie
Slim tuinieren

Slim tuinieren


Wat is slim tuinieren? Met slim tuinieren bedoelen we dat u al uw tuinproducten met 1 App op uw smartphone kunt aansturen. Denk hierbij aan maairobots, bewateringsystemen, besproeiingscomputers, sensoren, verlichting en andere elektrische apparaten in uw tuin. De diverse apparaten kunnen op elkaar afgestemd worden en kunnen afhankelijk van weersomstandigheden in actie komen.

Zo meet bijvoorbeeld een bodemvochtigheidssensor of er wel of niet gesproeid dient te worden. Het GARDENA Smart systeem levert zo behalve gemak ook een forse waterbesparing, sterkere planten en een rijkere oogst van groenten en fruit op.

Gemakkelijk te installeren!

Installeer de Gardena Smart App op uw telefoon, verbindt deze met de Smart producten van Gardena en Husqvarna en stel het programma in. Met deze App bedient u alle aspecten van het tuinonderhoud. Stap voor stap helpt de App u om uw eigen Smart System te installeren. Eenvoudig te begrijpen afbeeldingen en handige tips in plaats van ingewikkelde handleidingen - deze tuintechnologie is leuk vanaf het begin.

Welke producten zijn allemaal te koppelen met Smart Gardening?
Smart samenwerkingen

Met het Gardena Smart Gardening systeem is intelligente bewatering en gazonverzorging altijd en overal binnen handbereik in de slimme App. Voor een nog rijkere, slimme tuinervaring werkt Gardena samen met toonaangevende producten van fabrikanten en worden deze producten geïntegreerd in de app. Het GARDENA smart system is toegankelijk voor compatibele apparaten van andere fabrikanten, die via de app op het GARDENA systeem kunnen worden aangesloten. Door de verbinding met gevestigde cloudplatforms zoals Apple HomeKit en IFTTT ontstaan nog meer mogelijkheden. Daarom is het systeem van Gardena toekomstproof!

Op ons YouTube kanaal vindt u diverse video's van het GARDENA Smart System SLIM TUINIEREN.

De voordelen van de Gardena Smart App
Eenvoudig te downloaden

De Smart App is eenvoudig te downloaden op iOS en Android. Het is intuïtief in gebruik en stelt u in staat om uw tuin te onderhouden met slechts een druk op de knop. Het is gemakkelijk om te beginnen - download gewoon de App, maak een account aan dat nodig is om uw GARDENA smart system-apparaten te bedienen en u bent klaar om te gaan!

Gemakkelijke en begeleide configuratie

De GARDENA smart App biedt stapsgewijs begeleiding bij het opzetten van uw eigen smart system met duidelijke illustraties, tips en handige wizards om beregenings- en maaischema's te maken.

Directe controle vanaf elke locatie

Verzorg uw tuin waar u ook bent, met een tik op onze gebruiksvriendelijke GARDENA smart App.

Geplande controle

Geen herinneringen nodig... de GARDENA smart App doet het werk voor u! Alles onder controle: wanneer u uw gazon moet maaien, uw planten water moet geven en meer, waar u ook bent, met planning op afstand.

Sensor control

De smart sensor houdt de temperatuur en bodemvocht in uw tuin bij om de beregening te optimaliseren en water te besparen.

Bescherm nachtdieren

De optimalisatiemodus "maaien bij daglicht" past het maaischema dynamisch aan de schemering aan, zodat dieren beter worden beschermd terwijl uw gazon toch de aandacht krijgt die het nodig heeft.

Weersvoorspelling

Regen op komst? De GARDENA smart system App beheert uw schema's op basis van weergegevens.

Slaapstand

Als een apparaat langere tijd niet wordt gebruikt, kan het eenvoudig worden overgeschakeld naar de winterslaap. Schema's en apparaatinstellingen worden onderbroken en veilig opgeslagen tot het volgende gebruik.

System status

Bekijk de status van al uw apparaten rechtstreeks in de GARDENA smart App. Is er iets fout? De App begeleidt u stap voor stap.

Planning op zonsopgang / zonsondergang

Het hele jaar door worden de irrigatieschema's geoptimaliseerd, afhankelijk van de tijden van zonsopgang en zonsondergang, om te garanderen dat uw gazon en planten efficiënt worden bewaterd wanneer ze het nodig hebben.

Plant bibliotheek

Ontdek alles wat u moet weten over planten, van wanneer ze bloeien tot het klimaat waarin ze leven.

"Hey Siri"

Integreer slimme apparaten in uw Apple HomeKit en bedien uw tuin met uw stem.

Het Gardena Smart systeem is verkrijgbaar in handige sets

Wilt u alleen smart Water Control? Of wilt u smart Sensor en Water Control? Welke combinatie u ook kiest, er is altijd een set voor u. Ook kunt u altijd afzonderlijke onderdelen kopen.

Wenst u meer informatie of advies? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag. En zoekt u een onderdeel? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.