Ontvang gratis een EGO 4.0Ah accu (BA2242T) bij besteding van € 899,00 incl. BTW aan EGO Power+ producten in één aankoop (zolang de voorraad strekt)!

NL / FR

Klantenvertellen

1109 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5!

Deze webshop maakt gebruik van cookies.

Meer informatie
Opruimen en reinigen

Opruimen en reinigen


Weg met dat blad, die sneeuw, of die groenaanslag. Met deze bladblazers, borstelmachines en sneeuwblazers is dit zo geregeld.

BLADBLAZERS Wilt u eenvoudig uw blad ruimen in uw tuin, terras of oprit. Een bladblazer helpt u snel alles weer bladvrij te krijgen. Een bladblazer is zowel als bladblazers als ook als bladzuiger te verkrijgen.

HOGEDRUKREINIGERS Voor het reinigen van uw tuin(meubilair) kunt u gebruikmaken van een hogedrukreiniger. Hiermee verwijdert u het vuil van de ondergrond met behulp van een harde waterstraal.

BORSTELMACHINES Voor de professionele gebruiker hebben wij de Terrazza MC in ons assortiment. Met de gepatenteerde borsteltechniek reinigt deze iedere ondergrond zonder enige beschadiging.

SNEEUWBLAZERS Een besneeuwd landschap kan sprookjesachtig zijn, maar vormt soms ook een flink opstakel. Met een krachtige bladblazer ruimt u de sneeuw heel gemakkelijk.