NL / FR
Deze webshop maakt gebruik van cookies.

Meer informatie

Wij zijn geopend!

Door het Corona virus leven we in een onwerkelijke wereld.

Echter, ons bedrijf is tot nader bericht gewoon geopend. Wel volgen wij de richtlijnen van het RIVM.

U kunt uw goederen ook via onze webshop bestellen. Bestellingen worden (contactloos) bij u bezorgd.

Wel zou het kunnen dat we op dit moment de genoemde levertijd niet altijd waar kunnen maken, vanwege mogelijke vertraging in levering door onze leveranciers. Wij doen er alles aan om dit zoveel mogelijk te beperken.

Kunnen wij u helpen? Laat het ons weten.

Opruimen en reinigen


Weg met dat blad, die sneeuw, of die groenaanslag. Met deze bladblazers, borstelmachines en sneeuwblazers is dit zo geregeld.

BLADBLAZERS Wilt u eenvoudig uw blad ruimen in uw tuin, terras of oprit. Een bladblazer helpt u snel alles weer bladvrij te krijgen. Een bladblazer is zowel als bladblazers als ook als bladzuiger te verkrijgen.

HOGEDRUKREINIGERS Voor het reinigen van uw tuin(meubilair) kunt u gebruikmaken van een hogedrukreiniger. Hiermee verwijdert u het vuil van de ondergrond met behulp van een harde waterstraal.

BORSTELMACHINES Voor de professionele gebruiker hebben wij de Terrazza MC in ons assortiment. Met de gepatenteerde borsteltechniek reinigt deze iedere ondergrond zonder enige beschadiging.

SNEEUWBLAZERS Een besneeuwd landschap kan sprookjesachtig zijn, maar vormt soms ook een flink opstakel. Met een krachtige bladblazer ruimt u de sneeuw heel gemakkelijk.