NL / FR
Deze webshop maakt gebruik van cookies.

Meer informatie

Wij zijn geopend!

Door het Corona virus leven we in een onwerkelijke wereld.

Echter, ons bedrijf is tot nader bericht gewoon geopend. Wel volgen wij de richtlijnen van het RIVM.

U kunt uw goederen ook via onze webshop bestellen. Bestellingen worden (contactloos) bij u bezorgd.

Wel zou het kunnen dat we op dit moment de genoemde levertijd niet altijd waar kunnen maken, vanwege mogelijke vertraging in levering door onze leveranciers. Wij doen er alles aan om dit zoveel mogelijk te beperken.

Kunnen wij u helpen? Laat het ons weten.

Oklima

Als we het hebben over onze heteluchtkanonnen, ook wel genoemd heaters, verwarming, kachels krijgen we het er warm van. U vindt in ons assortiment maar liefst meer dan 60 modellen heteluchtkanonnen voor kleine en grote ruimtes, geschikt voor de industrie, de bouw, agrarische sector of in de hobbyschuur. Wij leveren heteluchtkanonnen op diesel, petroleum, gas en elektra, verplaatsbare, staande en hangende modellen. We maken daarin onderscheid tussen direct gestookt, indirect gestookt, infrarood, propaangas, aardgas en elektrisch met fan. Sommige modellen zijn standaard uitgerust met een thermostaat en andere modellen kunnen worden uitgerust met een door Toxopeus & Bouwers zelf ontwikkelde ruimtethermostaat.

Onze heteluchtkanonnen zijn gemakkelijk te onderhouden, standaard voorzien van een fotocel voor vlambeveiliging en hebben een sterke en duurzame constructie.

Wenst u meer informatie of advies? Neem a.u.b. contact met ons op. En zoekt u een accessoire voor een Oklima heater ? Ook daarvoor zijn wij het aangewezen adres.