Ontvang gratis een EGO 4.0Ah accu (BA2242T) bij besteding van € 899,00 incl. BTW aan EGO Power+ producten in één aankoop (zolang de voorraad strekt)!

NL / FR

Klantenvertellen

1123 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5!

Deze webshop maakt gebruik van cookies.

Meer informatie

Husqvarna Zitmaaiers

De keuze van de juiste Husqvarna zitmaaier is grotendeels afhankelijk van de grootte van uw gazon, hoeveel werk u zelf wilt doen en hoeveel u aan de machine over wilt laten op het gebied van aandrijving, opvangen van grasmaaisel enz.

Om welke klus het ook gaat, aan de slag! Husqvarna's passie voor innovatie heeft geleid tot een lange reeks succesvolle producten. De zitmaaiers zijn het perfecte voorbeeld. Het hele jaar uw partner als het gaat om efficiënt onderhoud van uw gazon en voor allerlei andere taken op uw erf. Afhankelijk van de omvang en kenmerken stelt uw gazon u voor bepaalde uitdagingen, waarvoor de ene zitmaaier beter geschikt is dan de andere. Bij Kees van der Spek hebben we altijd een oplossing die bij uw situatie past.

De juiste Husqvarna zitmaaier kopen?

husqvarna Frontmaaiers en Riders

Omdat bij deze zitmaaiers het maaidek aan de voorkant gemonteerd zit is er bijna geen plaats waar een frontmaaier of Rider niet bij kan. Ze zijn erg wendbaar waardoor u gemakkelijk onder struiken, langs heggen en boorden kunt maaien. U heeft goed overzicht op de maaier.

Naast het maaidek is het ook mogelijk om andere accessoires aan de voorzijde te monteren. Hiermee kan de frontmaaier ook omgebouwd worden tot klepelmaaier, verticuteermachine, veegmachine, sneeuwschuif of sneewblazer.

Tuintractoren

Een tuintractor herkent u aan het maaidek onder de zitting. Deze zijn vooral geschikt voor grote oppervlakten waar niet al te veel obstakels zijn. Achter de tractor is het mogelijk om verschillende accessoires te koppelen, zoals een aanhangwagen, strooier, sneeuwblazer enz. Dus u kunt hem het gehele jaar door gebruiken.

ONDERHOUD

  • Maak uw zitmaaier - en vooral het maaidek - schoon na gebruik.
  • Check regelmatig het oliepeil.
  • Zet u uw benzine maaier voor langere tijd weg? Verwijder dan de brandstof uit de machine.
  • Gebruik Aspen brandstof in uw zitmaaier. Met deze brandstof blijft de motor van uw maaier schoner; dit zorgt voor betere prestaties en een langere levensduur van de machine. Én het is een stuk beter voor uw gezondheid.
  • Controleer de messen regelmatig.
  • Laat uw zitmaaier jaarlijks onderhouden om probleemloos te kunnen blijven maaien.

Wenst u meer informatie? Neem even contact met ons op. WIj adviseren u graag.