Ontvang gratis een EGO 4.0Ah accu (BA2242T) bij besteding van € 899,00 incl. BTW aan EGO Power+ producten in één aankoop (zolang de voorraad strekt)!

NL / FR

Klantenvertellen

1109 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5!

Deze webshop maakt gebruik van cookies.

Meer informatie

Husqvarna Trimmers en bosmaaiers

U wilt een perfect gazon? Gebruik een goede grastrimmer om uw gazon in vorm te houden. Met een veelzijdige en krachtige grastrimmers van Husqvarna werkt u comfortabel en efficiënt. En heeft u hoog gras, onkruid of kleine struiken te maaien? Of u nu een professionele gebruiker of een huiseigenaar bent, er is altijd een Husqvarna bosmaaier die bij u past.

Zowel de Husqvarna bosmaaiers als trimmers kennen we in benzine en accu uitvoering. Welke trimmer of bosmaaier u kiest heeft voornamelijk te maken met de uit te voeren werkzaamheden.

TRIMMERS

Een Husqvarna grastrimmer gebruikt u voor lichtere en fijnere omstandigheden zoals licht onkruid, grasranden en boomspiegels. Deze machine bezit een ronddraaiende draadkop welke grassprieten door de midden slaat. Vaak kunt u de werklengte van de trimmer aanpassen en de draadkop instellen, wat het werken eenvoudiger maakt. Wanneer de draad slijt, wordt deze automatisch of met een tik op de grond verlengd.

BOSMAAIERS

Een Husqvarna bosmaaier gebruikt u hoofdzakelijk voor het grotere, zwaardere werk zoals hoog gras, slootkanten en taluds. Deze sterke trimmers hebben veel vermogen. Een bosmaaier kan zowel met een draadkop (geschikt voor plaatsen waar ook kwetsbare materialen staan) als met een maaimes (geschikt voor zwaarder werk) uitgerust worden.

ONDERHOUD

  1. Maak de machine schoon na gebruik.
  2. Berg de trimmer of bosmaaier het liefst hangend op.
  3. Laat de machine regelmatig onderhouden en nakijken op slijtage.
  4. Gebruik Aspen brandstof voor probleemloos werken.

Wenst u meer informatie of advies? Neem a.u.b. contact met ons op. En zoekt u een onderdeel voor een Husqvarna trimmer of bosmaaier? Ook daarvoor zijn wij het aangewezen adres.