Ontvang gratis een EGO 4.0Ah accu (BA2242T) bij besteding van € 899,00 incl. BTW aan EGO Power+ producten in één aankoop (zolang de voorraad strekt)!

NL / FR

Klantenvertellen

1105 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5!

Deze webshop maakt gebruik van cookies.

Meer informatie

Gardena Pompen

Voor het beregenen van bijvoorbeeld uw tuin, kas of land, kunt u kiezen voor een beregeningspomp. Beregeningspompen zijn er in verschillende uitvoeringen, waarbij het grootste verschil zit in de opvoerhoogte, aanzuigdiepte en pompcapaciteit. Hoe dieper de pomp aan moet zuigen des te meer waterdruk verloren gaat. Belangrijk is dus om te controleren dat de gekozen waterpomp voldoende waterdruk levert.

Ook wordt een beregingspomp regelmatig gebruikt om een vijver of zwembad te vullen.

Wanneer u schoonwater of vuilwater wil over pompen heeft u een zelf aanzuigende pomp (vaak een beregeningspomp) nodig. Een zelf aanzuigende pomp bevat zowel een aanzuigslang als een afvoerslang. De aanzuigslang wordt bij een zelf aanzuigende pomp in de waterbron geplaatst, waardoor het water via de aanzuigslang in de pomp gezogen wordt. Hierna wordt het water via de afvoerslang afgevoerd.

Innovatief, aantrekkelijk en altijd betrouwbaar: Welke pomp u ook kiest, u kunt rekenen op GARDENA kwaliteit, innovatieve kenmerken en hoogwaardige prestaties.

Wenst u meer informatie of advies? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag. En zoekt u een onderdeel? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.