Ontvang gratis een EGO 4.0Ah accu (BA2242T) bij besteding van € 899,00 incl. BTW aan EGO Power+ producten in één aankoop (zolang de voorraad strekt)!

NL / FR

Klantenvertellen

1123 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5!

Deze webshop maakt gebruik van cookies.

Meer informatie

Efco Gazonmaaiers

Efco ontwikkelt en fabriceert reeds tientallen jaren Tuin- en Parkmachines van hoge kwaliteit voor een interessante prijs. Deze Italiaanse fabrikant maakt in hun producten gebruik van het door hun ontwikkelde “Burn Right” systeem waarmee de uitstoot van uitlaat gassen en het brandstofverbruik serieus worden beperkt.

Elektrische grasmaaiers van Efco zijn het geschikte instrument voor het onderhoud van oppervlakken met kleine of middelgrote afmetingen. Ze werken efficiënt in tuinen en groenzones, op eenvoudige, functionele en geruisloze wijze. In tegenstelling tot modellen met een benzinemotor bieden elektrische grasmaaiers een drievoudig voordeel: ze hoeven niet te worden bijgevuld en hebben een nuluitstoot, zowel qua geluid als op milieuvlak.

De benzine gazonmaaiers van EFCO onderscheiden zich door kracht, eenvoud, en kwaliteit. Alle modellen zijn uitgerust met wielen op lagers, waardoor de machine zich gemakkelijk voortbeweegt. De maaihoogte is onafhankelijk en in 4 standen verstelbaar op elk wiel. Alle modellen zijn voorzien van een standaard mulchingmes dat het gras versnippert waardoor het volume in de vangzak een stuk kleiner wordt.

Zitmaaiers zijn een fundamenteel hulpmiddel voor de verzorging van tuinen met grote afmetingen, parken en openbare groenzones. In die gevallen kan een wendbaar en krachtig toestel het verschil uitmaken. De Efco-zitmaaiers zijn stevig en buitengewoon wendbaar, uitgerust met stuursystemen waarmee ook zeer krappe bochten kunnen worden genomen. Dankzij hun manoeuvreerbaarheid in de buurt van planten en heesters bieden ze een hogere precisie en snelheid bij de afwerkingen.

Efco kent een volledige lijn Tuin- en Parkmachines voor zowel de particuliere gebruiker als de professional. Van kettingzaag tot bosmaaier en van gazonmaaier tot waterpomp.

Kees van der Spek Tuinmachines is Efco distributeur in Nederland.

Zoekt u een onderdeel van Efco? Hiervoor kunt u ook bij ons terecht. Wenst u meer informatie of advies? Neem even contact met ons op.