Ontvang gratis een EGO 4.0Ah accu (BA2242T) bij besteding van € 899,00 incl. BTW aan EGO Power+ producten in één aankoop (zolang de voorraad strekt)!

NL / FR

Klantenvertellen

1067 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5!

Deze webshop maakt gebruik van cookies.

Meer informatie
Trimmers

Trimmers


Wat is een grastrimmer? Met een trimmer maait u met een snel ronddraaiende draad. Hiermee maait u het gras langs de randen van het gazon af. Een trimmer kunt u ook inzetten op plekken waar u met een grasmaaier moeilijk bij kunt komen.

Vaak kunt u de werklengte van de strimmer aanpassen en de draadkop instellen, wat het werken eenvoudiger maakt. Wanneer de draad slijt, wordt deze automatisch of met een tik op de grond verlengd.

Grastrimmer kopen?

Er zijn 3 soorten trimmers:
  1. Elektrische trimmer: de elektrische trimmer gebruikt u vooral daar waar 220 Volt aanwezig is.
  2. Accu trimmer: de accu grastrimmer is vooral handig daar waar geen 220 Volt aanwezig is, of als u meer bewegingsvrijheid wilt hebben.
  3. Trimmer op benzine: een grastrimmer op benzine wordt vaak ook wel bosmaaier genoemd. Deze gebruikt u vooral om lang gras en onkruid bij te werken in met name grote tuinen of langs slootkanten.

Kees van der Spek verkoopt trimmers van de volgende merken: Efco, Ego, Flymo, Gardena, Husqvarna, Jonsered en McCulloch.

Wenst u meer informatie of advies? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag. En zoekt u een onderdeel? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres