NL / FR
Deze webshop maakt gebruik van cookies.

Meer informatie

Trimmers & Bosmaaiers


Zowel Bosmaaiers als Trimmers kennen we in Benzine en Accu uitvoering.

TRIMMERS Een Trimmer gebruikt u voor lichtere en fijnere omstandigheden zoals licht onkruid, grasranden en boomspiegels. Deze machine bezit een ronddraaiende draadkop welke grassprieten door de midden slaat. Vaak kunt u de werklengte van de trimmer aanpassen en de draadkop instellen, wat het werken eenvoudiger maakt. Wanneer de draad slijt, wordt deze automatisch of met een tik op de grond verlengd.

Een elektrische trimmer is vooral geschikt voor kleinere gazons met een stroompunt binnen bereik. Een accu trimmer is meer geschikt voor de grotere gazons, zodat u niet beperkt bent door een elektrische snoer.

BOSMAAIERS Een Bosmaaier gebruikt u hoofdzakelijk voor het grotere, zwaardere werk zoals hoog gras, slootkanten en taluds. Deze sterke trimmers hebben veel vermogen. Een bosmaaier kan zowel met een draadkop (geschikt voor plaatsen waar ook kwetsbare materialen staan) als met een maaimes (geschikt voor zwaarder werk) uitgerust worden.

ONDERHOUD Onderhoud aan uw machine verlengt aanzienlijk de levensduur. - Maak de machine schoon na gebruik. - Berg de trimmer of bosmaaier het liefst hangend op. - Laat de machine regelmatig onderhouden en nakijken op slijtage.